Android & iPhone.

Android

Nudimo vam širok spektar mogućnosti za razvoj Android aplikacija koji varira od jednostavnih igrica do složenih poslovnih aplikacija. Naš Android tim ima ogromno iskustvo u razvoju Android aplikacija i bavi se time od kada je Google objavio prvu verziju Android SDK 2007. godine.

Učešće uređaja pod Android platformom u odnosu na sve prenosne uređaje je veliko i svakog dana je sve veće. Ovaj rast broja Android uređaja i povećenja broja Android aplikacija, direktno su proporcionalni jedan drugom: povećanje broja Android korisnika -> veća potražnja za Android aplikacijama -> veća ponuda Android aplikacija -> Više korisnika želi Android.

Sve više i više kompanija ulaže u razvoj Android aplikacija jer žele da dosegnu ovaj veliki broj Android korisnika. U isto vreme, ako imate brilijantnu ideju za android aplikaciju, možete je razviti i početi prodavati korisnicima Android uređaja.

iOS (iPhone)

Naše usluge uključuju razvoj prilagodljivih aplikacija za iPhone i iPad, za interaktivne i harizmatične ručne i džepne gedžete. iOS programeri u Ayotech-u, donose godine iskustva i tehničkog znanja na sto, stvarajući najbolje aplikacije u industriji. Aplikacije se prodaju kroz Apple-ov App Store koji ima svetski domet i tako daje ogromnu prednost izgradnji brenda. Koordiniramo sa našim klijentima sve vreme, od samog početka do postavljanja aplikacije na App Store.

iPhone ja već stekao široku popularnost i prihvatanje na tržištu. Novo čudo od Apple-a, iPhone i iPad su dva nova "pera na šeširu". Vrhunski grafički interfejs, sa jakim interaktivnim funkcijama, čine Apple-ove ljubimce jednim od najvažnijih instrumenata u industriji. Rasprostranjenos aplikacija izrađenih za Apple urežaje se širi kao požar, dobijajući eksponencijalnu popularnost svakog dana.